Millimeterprecision räcker inte. 

Våra tjänster kretsar kring det mest avancerade inom fordonsbranschen – svarvning, fräsning och mätning med CNC-styrda maskiner. 

Vi genomför ofta extrema bearbetningar, där ett stycke aluminium kan väga fyra kilo vid starten och 300 gram när komponenten är klar. Det kräver utrustning, processer och kompetens utöver det vanliga. Genom att ställa höga krav på oss själva och vår verksamhet vill vi bidra till våra kunders utveckling. Perfektion är vår drivkraft. 

Det är enkelt att vilja vara ledande, men desto svårare att leverera på ambitionen. För att lyckas har vi byggt upp en maskinpark med det senaste inom mekanisk finbearbetning. Våra svarvar, fräsar och mätmaskiner gör exakt vad de ska tack vare en professionell organisation, med erfarna ingenjörer och programmerare. Det är kombinationen av teknik och människa som hjälper oss att leverera med en träffsäkerhet som är bortom millimeterprecision.
Upptäck vår maskinpark

Snabbare leveranser. 

Vi skapar komponenter som hjälper våra kunder att vinna tusendelar. Därför är förseningar och långa leveranstider något vi inte tolererar. Vi har byggt upp ett stort lager för att säkra att vi inte behöver vänta in material innan vi kan starta ditt projekt.

Transparens och effektivitet. 

Vi strävar efter att hålla korta ledtider. Vi jobbar i ett MPS-system (master production schedule) som sköter administrationen och samlar all nödvändig information om lagerhållning och offerter. Det skapar samtidigt transparens och en bra översikt för verksamheten.

Vi skapar prototyperna som utvecklar din verksamhet. 

Med ledande kvalitet i svarvning, fräsning, hening och läppning levererar vi prototyper till några av världens mest krävande verksamheter. I den här typen av projekt är kraven lika höga som alltid, men ofta med mindre tid. Vi har kapaciteten att ställa om produktionen och leverera det du behöver när du behöver det.
Upptäck vår maskinparkVad kan vi göra för dig?

Hör av dig till oss för mer information och hur vi kan göra skillnad för din verksamhet.
Kontakta oss